"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m donderdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Week 30-2019 # 22-07 t/m 25-07

Maandag
Zomerse salade van sla, tomaat, mandarijn en een frisse dressing. Krieltjes met bieslook.
Plakjes Varkenshaas in champignonroomsaus in jus.

Dinsdag
Ovenschotel: Bloemkoolroosjes met spek en tomaatjes in een heerlijke romige kerriesaus. Aardappelpuree.

Woensdag
Biefstukpuntjes in stroganoffsaus. Gegrilde groenten en gekookte aardappeltjes.

Donderdag
Kibbeling (gepaneerde stukjes kabeljauw) met remouladesaus. Aardappelkroketjes. Slamix.