"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m donderdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Weeknummer 38- 2019 16 t/m 19 september

Maandag
Herfstsalade (slamix met tomaat, walnoot). Krieltjes met kruidenboter. Italiaanse gehaktbal in een lichtgebonden jus met champignons.

Dinsdag
Coq au vin (Franse klassieker). Heerlijk gestoofde kip in rode wijn, spekjes, champignons en sjalotten. Krieltjes met peterselie. Macedoine (gestoomde groentemix).

Woensdag
Spinazie á la crème. Aardappeltjes met snippers bieslook. Slavink uit eigen keuken op basis van rundergehakt. Lichtgebonden jus.

Donderdag
Bami Goreng van kipfilet en groentemix. Satésaus. "Bolletje omelet".