"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m vrijdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Week 12-2019 # 18-03 t/m 22-03

Maandag
Kropsla met rode ui en komkommer. Losse dressing. Gekookte aardappeltjes. Stukjes gegrild 
varkensvlees in peperroomsaus.

Dinsdag
Ovenschotel; Hamrolletjes met spinazievulling. Smakelijk gevulde rolletjes achterham
met spinazie / pureemengsel. Gratin van kaas.

Woensdag
Gado-Gado, een mix van wortel, taugé, boontjes, spinazie en komkommer, gebakken/gekookte 
eieren onder een dakje van satésaus met kokos. Stukjes gemarineerde kipfilet en witte rijst.

Donderdag
Huisgemaakte rode kool. Rundergehaktballetje met een lichtgebonden jus. Bolletjes puree met een 
fijn boeketje tuinkruiden op smaak gebracht.

Vrijdag
Kruidige groenten uit de wok. Champignon risotto met flinters kastanjechampignons.
Kipfilet in 't spek met limoenrasp. Paprikaroomsaus.

Week 13-2019 # 25-03 t/m 29-03

Maandag
Salade van sla en tomaat. Aardappeltjes met tuinkruiden.
Cordon Bleu een lichtgebonden rundvleesjus.

Dinsdag
Lentestamppotje met boerenham. Smeuïge stamppot met doperwtjes, kleine blokjes wortel, prei, 
selderij, rode ui en aardappel. Rundvleesjus.

Woensdag
Citroenkip met mango. Heerlijke brokken kip gegaard met citroen, honing en sojasaus.
Rijst gegaard in kippenbouillon. Hete boontjes.

Donderdag
Stoofpeertjes met rode wijn en rood fruit. Aardappeltjes met fijne kruiden.  Runderstooflapje in een 
lichtgebonden jus met champignon.

Vrijdag
Coq au vin (Franse klassieker). Heerlijk gestoofde kip in rode wijn, spekjes, champignons en 
sjalotten. Krieltjes met boontjes.