"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m vrijdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?

Week 21-2019 # 20-05 t/m 24-05

Maandag
Rauwkostsalade. Gekookte aardappeltjes. 
Meatloaf (gehaktbrood) met kerriesaus.

Dinsdag
Chicken Katsu Curry. Vers gegrilde kuikenbout in een kruidige marinade. Krieltjes in roomboter met peterselie. Wokgroentjes (broccoli, boontjes en champignons).

Woensdag 
Griekse stifado. Stoofschotel uit de oven gemaakt van mals runderstoofvlees met groenten, tomaten en krieltjes. Kuipje verse tzatziki (saus op basis van verse yoghurt).

Donderdag
Bospeen met peterselie. Aardappeltjes met bosui en kruiden. Kipfilet gevuld met roomkaas en jus..

Vrijdag 
Macaroni carbonara. In groentebouillon gekookte macaroni. Carbonarasaus van spekjes, champignon en een milde kaasmix in roomsaus. Bolletje salade.
 
Week 22-2019 # 27-05 t/m 31-05

Maandag
Witlof met beenham en kaas uit de oven. Groentesausje met ei en een vleugje kaas. Aardappelpuree met 
kruiden en bosuitje. Partjes ei.

Dinsdag
Coq au vin (Franse klassieker). Heerlijk gestoofde kip in rode wijn, spekjes, champignons en sjalotten. 
Aardappelpuree. Macedoine (gestoomde groentemix).

Woensdag 
Asperges met boerenham en hollandaise saus. Krieltjes met een vleugje roomboter en peterselie. Roerei met 
bosui.

Donderdag
Stamppot rauwe andijvie met reepjes spek en Hongaarse gehaktbal (rundvlees) in een lichtgebonden jus.

Vrijdag 
Rauwkostsalade. Gekookte aardappeltjes in roomsaus. Visburger met dillesaus.