"WAT DE POT SCHAFT”
Afbeelding invoegen


Van maandag t/m donderdag, m.u.v. feestdagen, serveren we een eenvoudig 3-gangenmenu bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en een klein dessert. Dit 3-gangenmenu is slechts op reservering beschikbaar (2-3 dagen vooraf). 

RESERVEER TIJDIG        OP=OP!

Laat graag tijdig weten welke maaltijden voor u verzorgt moeten worden?
 
Weeknummer 43 - 2019 # 21 t/m 24 oktober

Maandag
Slamix met tomaat en rode ui. Gekookte aardappeltjes. Kipfilet schnitzel. Kippenjus.

Dinsdag
Hongaarse zuurkool stamppot met snippers zoete paprika. Braadworst in een lichtgebonden jus 
van rundvlees.

Woensdag
Spinazie ovenschotel. Spinazie-hamrolletjes onder een dakje van aardappelpuree en een vleugje 
kaas uit de oven.

Donderdag
Hutspot met klapstuk (mager gestoofd rundvlees). Lichtgebonden jus.